dimarts, 3 d’abril del 2012

CURIOSITATS

Augmentar el consum de fruites i hortalisses ens fa estar més guapos.

Recentment l'edició digital del periòdic ABC recollia una informació molt interessant que no m'he pogut resistir a explicar-vos. Aquest diari es feia eco així d'un estudi que ve a certificar que n'hi ha prou amb incloure fruites i verdures en la nostra dieta per semblar més guapos, i tot això sense necessitat d'usar caríssimes cremes, mascarillas o tractaments de cirurgia estètica.

Per aconseguir tenir un millor aspecte tan sol és necessari augmentar el consum de productes hortofrutícolas durant sis setmanes seguides, així ho ha assegura un estudi de la Universitat de St Andrews a Escòcia.

Els resultats d'aquest estudi han demostrat que incloent dues porcions més cada dia, s'aconsegueix un to facial més saludable. Per corroborar això els investigadors van comptar amb 35 estudiants durant sis setmanes i van mesurar com els canvis en la dieta afectaven al color de la pell. Els que van millorar l'alimentació van comprovar que el seu cutis adquiria un to daurat, mentre que el que no fur capaços d'incloure més fruites i verdures tenien un color més apagat.

Des d'aquí t'animo a fer la prova!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada